haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Blogger Stili Nil Ertürk

Blogger Stili: Nil Ertürk

Blogger köşesinde Türk bloggerlara yer vermek her zaman beni daha mutlu etmiştir. Daha önce yazdığım maritsa ve off ne giysem yazılarına üstlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Türk blog dünyasının ilklerinden ve bence en iyilerinden. 1988 doğumlu olan Nil, 2009 yılından beri blog dünyasında. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema bölümünden mezun olmuş ancak moda tutkusu onu bugün pek çok markayla iş birliği yapan, stil ikonu-direktörü, Türkiye'nin sayılı bloggerlarından biri haline getirdi.


Onu diğer bloggerlardan ayıran en önemli özellik elegan tarzı bana kalırsa. Asil duruşu, kısa saçlarıyla adeta Fransız kadını etkisi yaratıyor üzerimizde. Basit parçaları gösterişli ve şık hale getirmek bence onun uzmanlık alanı. Ayrıca fotoğraflarının kalitesine değinmemek elde değil.


Sadece moda alanında da değil; dekorasyon, bakım ve mutfakla da ilgili olan Nil'in, yakın arkadaşı Meriç Küçük ile birlikte oluşturdukları Apartment11 adlı bir internet siteleri var. Burada evin farklı odalarını kullanarak birçok alanda tecrübelerini bizlerle paylaşıyorlar.


Nil'in stiline daha yakından bakmak isterseniz blog adresi : http://www.nilerturk.net/








1 yorum :

  1. Sn nil ertürk ablacığım yorumumu gorurmusunuz bilmem ceketiniz siyah çizmelerine sallana bayıldım nerden aldınız çok güzel giyiminize bayıldım nerden aldınız youtudan kombin yapsanız aboneniz artar bulutlarınız varmı mesaj atarsaniz

    YanıtlaSil