haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

4 Mayıs 2015 Pazartesi

2015 Plaj Modası

2015 Plaj Modası

Yaz aylarının gelmesiyle beraber markalarda mayo ve bikini koleksiyonlarını açıklamaya başladı. Bende bugün sizler için plaj stilinize hava katacak yepyeni mayo ve bikinileri mercek altına alıyorum.


plaj_3


Halter Yaka


Swimwear trendlerde pencere detaylı tasarımlar bu sezonun favorileri arasında yer alıyor. Crop üstleri hatırlatan bu parçalar hem şık hem de spor bir görünüm sağlıyor.


plaj_4


Kesik


Cut-out adı verilen kesimli mayo ve bikiniler, bu sezonun en dikkat çekici trendleri arasında yer alıyor. Mara Hoffman ve Victoria Secret’in 2015 koleksiyonlarında yer alan rengarenk ve geometrik desenli bu modeller vücut hatlarınızı ortaya çıkarma özelliği ile çok hoş görünüyorlar.


plaj_5


Yüksek Bel


60’lı yılların etkisinin görüldüğü yüksek bel bikiniler ve mayolar bu sezon, Suboo ve Osklen markalarının koleksiyonlarında klasik renkler ile karşımıza çıkıyor. Nostaljik bir görünüme sahip olan bu modeller ile, bu yaz plajlar da  geçmişe yolculuk yapmaya ne dersiniz?


plaj_2


Fırfır


Geçen sezon plajlarda gördüğümüz fırfır detaylar, bu sezonda  mayo ve bikinilerimizi süslemeye devam ediyor. Genellikle straplez üstlerde kullanılan ve eğlenceli bir görünüm sağlayan bu modeller bu yaza neşe katacak.


plaj_1


Desenli


Çiçekli, çizgili ve leopar desenleri ile karşımıza çıkan mayo ve bikiniler bu sezonun en popüler parçaları arasında yer alıyor. Renk bloklarının desenlerle birleştiği bu iddialı plaj stili ile sizde yaza hazırsınız.


 




0 yorum :

Yorum Gönder