haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Bakımlı Eller

Bakımlı Eller

Kış aylarında soğuğa maruz kalan ellerinizi güzel ve sağlıklı hale getirmeye ne dersiniz? Pürüzsüz ve yumuşak ellere sahip olmak için evde kolaylıkla hazırlanabilen basit ama etkili maskeler ile bugün karşınızdayım.


bakimli_eller_2


Ellerinizi yıkarken kullandığınız sabunun cildinize uygun olması çok önemlidir. Bu yüzden kimyasal içermeyen sabun kullanmayı tercih etmelisiniz. Pürüzsüz ellere sahip olmak için bakım maskelerini hafta da 2 ya da 3 kez uygulamak yeterlidir. Maskeler ellerinizi hem nemlendirecek hem de elleriniz de biriken kirlerin ve ölü derilerin atılmasına yardımcı olacaktır.


bakimli_eller_3


Bal Maskesi: Ilık bir suda ellerinizi yumuşayıncaya kadar bekletin. Bal ve zeytinyağı karıştırarak bu karışımda ellerinizi 5 dakika kadar tutun. Ellerinizi durulayın ve nemlendirici kreminizi sürün.


bakimli_eller_1


Kil Maskesi: Cam bir kapta 1 tatlı kaşığı badem yağını, 2 adet yumurta sarısını ve 1 tatlı kaşığı kili, macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Karışımı buzdolabında 10 dakika kadar bekletin. Bu maskeyi ellerinize masaj yaparak uygulayın.


 


 




0 yorum :

Yorum Gönder