haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

4 Mayıs 2015 Pazartesi

23 Nisan İçin Hediye ve Aktivite Alternatifleri

23 Nisan İçin Hediye ve Aktivite Alternatifleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken markalar özel hazırladıkları koleksiyonlarını, mekanlar ise organizasyonlarını yavaş yavaş açıklamaya başladı. Çocuklarınızla geçireceğiniz bu keyifli gün için bende bugün ufak bir araştırma turuna çıktım.


yirmiuc_4


KidzMondo


Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Çocukların 40’ı aşkın mesleği deneyimlediği, eğlenirken öğrendiği KidzMondo’da 23 Nisan’da 10:00′dan 20:00′ye kadar özel  bando gösterileri, neşeli tiyatro oyunları ve hareketli danslar sahnelenecek. Çocuklarınız ile 23 Nisan keyfini Kidzmondo’da doyasıya çıkarabilirsiniz.


yirmiuc_9


UNIQ İstanbul


İstanbul’un en yeni kültür, sanat ve eğlence mekanı UNIQ İstanbul, çocukların yaratıcılığını geliştirmeye yönelik renkli ve eğlenceli atölyelere ev sahipliği yapıyor. Uzmanlar eşliğinde cam sanatıyla tanışacak olan çocuklar, yapacakları tasarımlar ile 23 Nisan’da keyifli zaman geçirebilirler. 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu özel etkinliğin biletleri ise Biletix’te satışa sunuldu.


yirmiuc_1

Boyner


Boyner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. ‘Elele23 Nisan’ projesi ile ebeveynler, 18-26 Nisan  tarihleri arasında  çocuklarının ellerini iki yana açmış şekilde fotoğraflarını #Elele23Nisan hashtagi’yle paylaşarak, Türkiye’nin farklı yerlerinden yüzlerce çocuğu Instagram’da el ele tutuşturabilecekler. Sizde bu eğlenceli proje kapsamında çocuğunuza, özel ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz.


yirmiuc_8

U.S Polo


U.S. Polo çocukların yüksek enerjisini yansıtan, güçlü ve canlı renkleriyle miniklere şıklığı ve rahatlığı aynı anda yaşatan özel bir koleksiyon hazırladı. Amerika Sarasota Polo Club ve şehrin renklerinden ilham alınarak hazırlanan bu koleksiyon, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel indirim fırsatları ile U.S. Polo Assn. mağazalarında satışa sunuluyor.


yirmiuc_3


Jamie’s Italian


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak üzere Jamie’s Italian çocuklu aileleri yemeğe davet ediyor. 19 - 27 Nisan tarihlerinde, çocuklarınızla birlikte Jamie’s Italian’a geldiğinizde kendi yemeğinizin yanında çocuk menüsü,  Jamie’s Italian’ın armağanı olarak masanıza geliyor. Minikler yemek yiyip enerji depoladıktan sonra, Zorlu Center’ın çocuk parkında eğlenme şansına  da sahip oluyorlar. Sizde 23 Nisan’ı çocuklarınızla birlikte Jamie’s Italian’da kutlamaya ne dersiniz?


yirmiuc_6


Mavi


Mavi, modanın minik takipçileri için özel olarak tasarladığı mükemmel jean’ler ve yepyeni t-shirt koleksiyonuyla 23 Nisan coşkusunu çocukların gardırobuna taşıyor. Organik pamuk ve boyanın kullanıldığı küçük İstanbul t-shirt koleksiyonu, 1-12 yaş arası çocuklara renkli alternatifler sunuyor. Koleksiyona bu sezon, çocukların en sevdiği grafiklerin yanı sıra ” İstanbul sloganları” da ekleniyor.


yirmiuc_7


Park Bosphorus Hotel


İstanbul’un tarihinden aldığı kültürel mirası, benzersiz lüksü ve muhteşem konumuyla İstanbul’un en özel adreslerinden biri olan Park Bosphorus Hotel, çocuk misafirlerini de unutmuyor ve lezzetli bir 23 Nisan sürprizi sunuyor. Çocuklar için 23 Nisan haftası boyunca eğlenceli ‘çikolata workshopları’hazırlayan Park Bosphorus Hotel, katılan tüm çocuklara en sevdikleri lezzetlerden biri olan çikolatayı kendi elleriyle hazırlama şansı veriyor. 6-12 yaş arasındaki çocukların katılabileceği workshoplarda çocuklar; 3 saat boyunca çikolata yapımı temel bilgileri, çikolata eritme / kalıplara koyma, çikolatalı lolipop, dolgulu çikolata, çilekli çikolata, çikolatalı süt yapımını öğrenecekler ve eğitim sonunda sertifikalarını alabilecekler.


yirmiuc_2


Clarks


Çocuk ayak sağlığının uzmanı Clarks, 23 Nisan’a özel Capacity AVM’deki mağazasında tüm gün etkinlik yapıyor. Jack ve Daisy maskotları, yüz boyama etkinlikleri sürpriz hediye ve indirimlerle çocuklar bayramın keyfini çıkarıyor.  20-26 Nisan arasında yapacağınız alışverişlerde ise, ikinci ürünlerde indirim fırsatları yer alıyor.yirmiuc_5


LC Waikiki


LC Waikiki bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocukların hayal dünyalarına renk katan birbirinden güzel kostümler hazırlıyor. Kız çocuklarına özel hazırlanmış arı maya, prenses ve kelebek kostümleri, fiyonklar, fırfırlar ve püskül detayları ile öne çıkıyor. Erkek çocukları için hazırlanan Arı Maya kostümü öne çıkan parçalar arasında yer alırken, birbirinden şık papyon ve askı detaylı tişört, gömlek ve pantolon kombinleri küçük beyler için sevimli birer alternatif olarak koleksiyonda yerlerini alıyor. 23 Nisan için özel hazırlanan bu koleksiyonlara LC Waikiki mağazalarının yanı sıra, lcwaikiki.com internet adresinden de ulaşarak hızlı ve kolay alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.




0 yorum :

Yorum Gönder